مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

اضافه‌شدن ۲۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان مشهد

  • کد خبر: ۲۱۳۰۹۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
اضافه‌شدن ۲۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان مشهد
با هدف افزایش سرانه آموزشی و بهداشتی در شهرستان مشهد، سه شنبه های امید این هفته نیز با افتتاح یک هنرستان در روستای «درابد» و یک مرکز خدمات جامع سلامت در ساغروان همراه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد در آیین افتتاح یک مرکز بهداشتی با بیان اینکه سه شنبه‌های امید که همراه با افتتاح مدرسه و خانه بهداشت است، دیگر فقط استانی نیست و در کشور آوازه پیدا کرده و زمینه ساز امیدآفرینی شده است، اظهار کرد: از آغاز اجرای این طرح تاکنون دویست کلاس درس در بخش مرکزی شهرستان مشهد افزوده شده است و با کمک خیّران، امروز توانسته ایم با افتتاح این مدرسه‌ها خنده را بر لب‌های دانش آموزانی بیاوریم که سال‌ها در ازدحام جمعیت به کلاس درس می‌رفتند.

محسن داوری با اشاره به اینکه افتتاح این مدرسه با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان و ۳۰ درصد مشارکت خیّران انجام شده است، گفت: امروز در روستا‌ها هنرستان‌هایی را افتتاح می‌کنیم که دانش آموزان در کنار سوادآموزی، حرفه و تخصص  نیز بیاموزند و این مسئله به برکت همراهی خیّران است.

انتخابات، رویداد تحول آفرین کشور

وی در ادامه به انتخابات پیش رو پرداخت و با اشاره به اینکه دانش آموزانی که هنوز به سن قانونی برای رأی دادن نرسیده اند، می‌توانند والدین خود را در این عرصه همراهی کنند، اظهار کرد: با وجود همه مشکلات و سختی ها، مردم با حضور باشکوه خود در انتخابات یازدهم اسفند، رویداد بزرگی را برای تحول در کشور رقم خواهند زد.

مدیر آموزش و پرورش تبادکان نیز در این مراسم گفت: از اوایل آبان امسال تاکنون، این مدرسه دوازدهمین پروژه‌ای است که در تبادکان با ۱۱۶ کلاس درس با مجموع ۱۴۸ میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود و این نشان از توجه بسیار خوب خیّران و نیکوکاران مدرسه ساز دارد.

محمدحسین عبداللهی در ادامه افزود: با وجود آنکه آموزشگاه‌های زیادی در تبادکان توسط خیّران ساخته شده است، با توجه به مهاجرپذیر بودن و رشد جمعیت در تبادکان، همچنان به توجه بیشتر خیّران مدرسه‌ساز نیاز داریم تا مشکلات کمبود فضای آموزشی در تبادکان برطرف شود.



در ادامه این مراسم، فرماندار مشهد در مراسم افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت ساغروان بیان کرد: یکی از درخواست‌های مردم در ساغروان، مرکز خدمات جامع سلامت بود که به همت مردم و مسئولان، امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

داوری ضمن قدردانی از خدمات شبانه روزی مدیران، مسئولان و نیرو‌های مرکز بهداشت برای تداوم این افتتاح ها، گفت: با افتتاح این مرکز، ۸ هزار و ۵۰۰ نفر در این مرکز، خدمات حوزه بهداشت و درمان دریافت خواهند کرد.

حسن کاظمی، بخشدار مرکزی مشهد، نیز در آیین افتتاح این مرکز بهداشتی گفت: مرکز جامع خدمات جامع سلامت روستای ساغروان با دویست مترمربع زیربنا به بهره برداری رسیده است و برای ساخت این مرکز ۸ میلیارد ریال از سوی یک خیّر، ۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و ۳۸۰ میلیون ریال از اعتبارات دهیاری هزینه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->