جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

اضافه‌شدن ۲۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان مشهد

  • کد خبر: ۲۱۳۰۹۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
اضافه‌شدن ۲۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان مشهد
با هدف افزایش سرانه آموزشی و بهداشتی در شهرستان مشهد، سه شنبه های امید این هفته نیز با افتتاح یک هنرستان در روستای «درابد» و یک مرکز خدمات جامع سلامت در ساغروان همراه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد در آیین افتتاح یک مرکز بهداشتی با بیان اینکه سه شنبه‌های امید که همراه با افتتاح مدرسه و خانه بهداشت است، دیگر فقط استانی نیست و در کشور آوازه پیدا کرده و زمینه ساز امیدآفرینی شده است، اظهار کرد: از آغاز اجرای این طرح تاکنون دویست کلاس درس در بخش مرکزی شهرستان مشهد افزوده شده است و با کمک خیّران، امروز توانسته ایم با افتتاح این مدرسه‌ها خنده را بر لب‌های دانش آموزانی بیاوریم که سال‌ها در ازدحام جمعیت به کلاس درس می‌رفتند.

محسن داوری با اشاره به اینکه افتتاح این مدرسه با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان و ۳۰ درصد مشارکت خیّران انجام شده است، گفت: امروز در روستا‌ها هنرستان‌هایی را افتتاح می‌کنیم که دانش آموزان در کنار سوادآموزی، حرفه و تخصص  نیز بیاموزند و این مسئله به برکت همراهی خیّران است.

انتخابات، رویداد تحول آفرین کشور

وی در ادامه به انتخابات پیش رو پرداخت و با اشاره به اینکه دانش آموزانی که هنوز به سن قانونی برای رأی دادن نرسیده اند، می‌توانند والدین خود را در این عرصه همراهی کنند، اظهار کرد: با وجود همه مشکلات و سختی ها، مردم با حضور باشکوه خود در انتخابات یازدهم اسفند، رویداد بزرگی را برای تحول در کشور رقم خواهند زد.

مدیر آموزش و پرورش تبادکان نیز در این مراسم گفت: از اوایل آبان امسال تاکنون، این مدرسه دوازدهمین پروژه‌ای است که در تبادکان با ۱۱۶ کلاس درس با مجموع ۱۴۸ میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود و این نشان از توجه بسیار خوب خیّران و نیکوکاران مدرسه ساز دارد.

محمدحسین عبداللهی در ادامه افزود: با وجود آنکه آموزشگاه‌های زیادی در تبادکان توسط خیّران ساخته شده است، با توجه به مهاجرپذیر بودن و رشد جمعیت در تبادکان، همچنان به توجه بیشتر خیّران مدرسه‌ساز نیاز داریم تا مشکلات کمبود فضای آموزشی در تبادکان برطرف شود.



در ادامه این مراسم، فرماندار مشهد در مراسم افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت ساغروان بیان کرد: یکی از درخواست‌های مردم در ساغروان، مرکز خدمات جامع سلامت بود که به همت مردم و مسئولان، امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

داوری ضمن قدردانی از خدمات شبانه روزی مدیران، مسئولان و نیرو‌های مرکز بهداشت برای تداوم این افتتاح ها، گفت: با افتتاح این مرکز، ۸ هزار و ۵۰۰ نفر در این مرکز، خدمات حوزه بهداشت و درمان دریافت خواهند کرد.

حسن کاظمی، بخشدار مرکزی مشهد، نیز در آیین افتتاح این مرکز بهداشتی گفت: مرکز جامع خدمات جامع سلامت روستای ساغروان با دویست مترمربع زیربنا به بهره برداری رسیده است و برای ساخت این مرکز ۸ میلیارد ریال از سوی یک خیّر، ۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و ۳۸۰ میلیون ریال از اعتبارات دهیاری هزینه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->